Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Валерія Феодосійовича Хомича

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найщиріші вітання з нагоди Дня народження Валерія Феодосійовича Хомича

Сьогодні, 7 травня 2019 року, День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент, перший проректор ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», людина, без якої неможливо уявити колектив нашого університету Валерій Феодосійович Хомич.

Дорогий Валеріє Феодосійовичу!

Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ви, – вдвічі приємніше.  Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток нашого університету, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів.

У день Вашого народження зичимо, аби Ваші життєві шляхи були наповненими новими злетами й досягненнями, а людська шана стала найбільшою подякою за Вашу плідну працю, чуйність, вміння творити добро. Міцного Вам здоров’я, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у нелегкій і відповідальній праці, здійснення усіх заповітних мрій та сподівань. Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків!

Ми безмежно цінуємо Вашу людяність та щирість. Хочемо, аби милостивий Господь беріг Вас і дарував многії і благії літа!

З повагою  ректорат, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

 

 

Перейти до вмісту