Найщиріші вітання Оксані Володимирівні Гром у День її народження

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найщиріші вітання Оксані Володимирівні Гром у День її народження

Сьогодні, 23 квітня 2019 року, День народження святкує методист I категорії з організації та забезпечення навчального процесу студентів заочної форми навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», незамінний працівник та чудова людина Оксана Володимирівна Гром.

Дорога Оксано Володимирівно!

Відмінного фахівця, чудового методиста вітаємо з Днем народження. Від усієї душі бажаємо високих цілей і успішних ідей, світлої удачі і особистих досягнень у діяльності, впевнених сил, оптимістичного настрою і перспективного майбутнього. Бажаємо вірних припущень і правильних тверджень, цікавих ідей і блискучих результатів роботи, гарного настрою і щасливих польотів душі.

Нехай робота чергує перемоги і досягнення, нехай життя рахує тільки радісні і вдалі дні. Бажаємо, щоб легким і стрімким був зліт по кар’єрних сходах, гідною зарплата, прекрасним настрій і запаморочливим особисте щастя! Здоров’я, успіху, порядку в справах і радості в житті!

Від щирого серця професорсько-викладацький та студентський колективи університету

 

Перейти до вмісту