Сердечні вітання з нагоди Дня народження Оксани Володимирівни Карягіної

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сердечні вітання з нагоди Дня народження Оксани Володимирівни Карягіної

Сьогодні, 15 квітня 2019 року, в самому розквіті весни свій день народження відзначає завідуюча архівом ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», неймовірна людина, яка зберігає найсокровенніші артефакти  діяльності сковородинівської альма-матер та випромінює добро та радість Оксана Карягіна.

Дорога Оксано Володимирівно!

Саме Вашими зусиллями документальна скарбниця нашого університету примножується, зміцнюючи нерозривний зв’язок попередніх і прийдешніх поколінь. Вашою самовідданою, подвижницькою працею примножуються нетлінні духовні надбання закладу освіти, відомого своєю історією та славними традиціями.

У день Вашого народження ми хочемо подякувати Вам за таку відповідальну роботу і привітати з однією із найпрекрасніших дат Вашого життєвого календаря. Зичимо, аби Ваша праця завжди була плідною та натхненною, дарувала вам лише радість та задоволення. Бажаємо міцного здоров’я, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.

Нехай неодмінно здійсняться усі Ваші мрії, а кожен день буде сповнений щирими посмішками!

З повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту