З ювілеєм, шановний Олександре Юрійовичу Молоткін!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > З ювілеєм, шановний Олександре Юрійовичу Молоткін!

Сьогодні, 20 березня 2019 року, ювілей постукав до дверей чудового ведучого, провідного фахівця соціально-гуманітарного відділу університету Олександра Юрійовича Молоткіна.

Дорогий Олександре Юрійовичу!

Що сказати і як уявити, задати ритм всій публіці і здивувати народ – все це можете лише Ви. Професорсько-викладацький та студентський колективи нашого університету засвідчують Вам свою велику повагу та щире захоплення Вашим талантом і неймовірною харизмою. З нагоди ювілею, від усієї душі, зичимо Вам міцного здоров’я, достатку, блискучих ідей, невичерпної фантазії і постійного натхнення, багато щастя, радості й добра!

Бажаємо Вам безсумнівного успіху і відмінного настрою, гарного улову оплесків і захвату, високого рейтингу і статусу, вдалих ідей і проектів, веселих свят і жартів, неповторних миттєвостей і днів.

Розширюйте межі свого щастя і примножуйте всі свої успіхи. Нехай життя складається з яскравих моментів, пам’ятних історій, красивих фотографій, цікавих захоплень, великих пригод, неймовірних чудес і радісних подій, а діяльність і надалі приносить Вам велику славу, повагу і задоволення.

колектив ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний
університет імені Григорія Сковороди»,
соціально-гуманітарний відділ

 

 

Перейти до вмісту