Линуть вітання з Ювілеєм Валерію Володимировичу Троценку!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Линуть вітання з Ювілеєм Валерію Володимировичу Троценку!

Педагогічний та студентський колективи ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» щиро вітають з Ювілеєм проректора з науково-педагогічної роботи, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Валерія Володимировича Троценка.

Вельмишановний Валерію Володимировичу!

Сердечно вітаємо Вас із золотим ювілеєм – такою прекрасною, надзвичайно важливою життєвою датою! У народі кажуть, що 50-річний ювілей – час перших повноцінних життєвих обжинків, чудовий привід озирнутись назад, на всі ті добрі справи і вчинки, що було зроблені Вами протягом першої половини Вашого життя. Ті, завдяки яким про Вас з вдячністю згадують люди, викладачі та студенти нашого університету, якому Ви присвятили роки невтомної та відповідальної праці. Ваш ювілейний день – це час подивитись вперед, де на Вас чекають лише найкращі сторінки Вашого життя. Відтепер, як ведеться, доля сторицею повертатиме Вам все те, що Ви посіяли на своєму життєвому шляху. Тішимось, що цю знаменну дату Ви зустрічаєте в розквіті творчих сил, які збагачені життєвим досвідом. Сумлінною довгорічною працею, доброзичливими стосунками з колегами в нашому колективі Ви заслужили глибоку повагу і шану.

Із найтеплішими почуттями бажаємо Вам, дорогий ювіляре,  здоров’я, невичерпних сил та енергії, родинного затишку і тепла, мудрості, терпіння, реалізації всіх творчих задумів та мрій. Нехай роки залишають тільки світлі спогади, а майбутнє дарує ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра, надії. Зичимо лише щасливих років попереду, радості і сміху, поваги від оточуючих і любові від рідних.

З повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту