20 лютого – День Героїв Небесної Сотні: програма заходів університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні: програма заходів університету

20 лютого 2019 року Україна вп’яте відзначить День Героїв Небесної Сотні –  пам’ятний день, що відзначається українцями та всієї цивілізованою світовою спільнотою на вшанування подвигу учасників Революції гідності, які поклали своє здоров’я та життя на вівтар кращого майбуття кожного з нас. В цей день в університеті, традиційно, відбудеться низка заходів на вшанування цієї важливої дати календаря кожного свідомого українця.

11:20 – на 2-му поверсі головного корпусу університету, за усталеною традицією, відбудеться хвилина мовчання та акція “Запали свічку”.

Прийди та вшануй пам’ять Героїв – не будь байдужим!

 

13:00 – в актовій залі університету відбудеться показ фільму “Бійня на Майдані” – документальної стрічки-розслідування американського режисера Джона Бек-Хоффмана про трагічні події Революції Гідності. Фільм отримав гран-прі глядацьких симпатій на XVIII міжнародному кінофестивалі 18° Terra di Siena Film Festival в Італії. Вхід вільний.

 

Перейти до вмісту