Клуб випускників університету: Ілля Корнієнко поділиться секретами професії психолога

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Клуб випускників університету: Ілля Корнієнко поділиться секретами професії психолога

У ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» за ініціативи Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності та Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених започатковується новий партнерський проект «Клуб випускників», що має на меті познайомити студентів та науково-педагогічну еліту університету і містян із цікавими випускниками нашого університету, що досягли високих професійних та особистих висот, і, нині, повертаються на гостину до рідної альма-матер аби поділитись своїм досвідом із сучасним покоління сковородинівців та продемонструвати своїм наставникам, що посіяне ними, у студентські душі, зерно проростає, поширюючи добру професійну славу про свій навчальний заклад по всій України, на теренах всього світу.

Старт проекту заплановано на 19 лютого 2019 року, коли о 13:00 в аудиторії 106 зі студентами зустрінеться випускник факультету педагогіки та психології, сертифікований психолог Європейської психотерапевтичної асоціації  (напрямок роботи – «Сім’я і діти») Ілля Корнієнко.

У ході зустрічі, під назвою «Професія – психолог. Реалії, можливості, конкурентоспроможність», Ілля, на прикладі спеціальності «психолог», залюбки розкриє можливості кожного студента і випускника нашого університету, як майбутнього професіонала. Поговоримо про підготовку себе як майбутнього фахівця; про ринок праці, зокрема те, де можна працювати з дипломом психолога ПХДПУ імені Григорія Сковороди; перші кроки в професії; конкуренцію серед фахівців, профілактику професійного вигорання та інші аспекти діяльності психолога. Готуйте питання – Ілля охоче на них відповість.

Розмову модерують: кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри менеджменту освіти і практичної психології Марина Хараджи; старший викладач кафедри психології Алла Дереча та голова Наукового товариства університету Оксана Луцик.

Захід стане можливим завдяки сприянню педагогічного факультету, кафедрі менеджменту освіти та практичної психології, кафедрі психології та Науковому товариству університету.

Приходь на зустріч із успішним сковородинівцем – відкрий новий навчальний семестр з розширення своєї компетенції. Гарантуємо, що місць вистачить для всіх!

Прес-служба університету

Перейти до вмісту