Вітання до Дня народження бухгалтера Антоніни Федорівни Гречки

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання до Дня народження бухгалтера Антоніни Федорівни Гречки

У цей день, видається, навіть зима дзвінко виграє всіма білосніжними фарбами своєї величі і краси, адже у перший день цього тижня, 11 лютого, свій день народження відзначає фахівець ІІ категорії бухгалтерської служби університету Антоніна Федорівна Гречка.

Вельшановна і дорога Антоніно Федорівно!

Нехай цей день народження запам’ятається прекрасними моментами і щирими побажаннями, нехай цей та всі наступні роки життя будуть для Вас прибутковим і вдалими, нехай Ваше серце завжди зігрівається любов’ю рідних, нехай в діяльності передбачаються великі перспективи і процвітання.

Від душі зичимо, аби все завжди сходилося, щоб в житті з кожним днем ​​щастя додавалося, щоб стан Ваш множився, а у дзеркалі завжди відбивалася Ваша добра і яскрава посмішка. Успішної Вам праці та легкого відпочинку! Нехай у серці не згасає та веде Вас по життю Ваша мрія, нехай у серці завжди грає музика щастя, а в душі розпускаються квіти ніжності.

Із шаною та любов’ю бухгалтерська служба та увесь колектив університету

Перейти до вмісту