Найщиріші вітання Вячеславу Володимировичу Різнику

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найщиріші вітання Вячеславу Володимировичу Різнику

Професорсько-викладацький та студентський колективи університету, ректорат, Вчена рада, увесь колектив фінансово-гуманітарного факультету та Наукове товариство університету сердечно та щиро вітають з днем народження, кандидата педагогічних наук, доцента, заступника декана фінансово-гуманітарного факультету з наукової роботи Різника Вячеслава Володимировича!

 

 

Дорогий Вячеславе Володимировичу!

Ми цінуємо Ваш високий професіоналізм, відданість справі, організаторські здібності та лідерські якості, що слугують на благо розбудови наукової та освітянської галузі нашого університету та всієї України. Всім нам приємно знати, що в нашому колективі є людина настільки світла, така, яка ніколи не лишається байдужою до долі кожного студента. Така, яка завжди знайде щире слово поради та розради для кожної людини яка до Вас звертається, до кожного свого колеги. Ми глибоко переконані, що саме завдяки таким людям як Ви наш університет має світле надійне майбутнє, а наша Батьківщина щоденно стає кращою.

В цей день всі ми зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Перейти до вмісту