14 травня розпочато реєстрацію для здобуття освітнього рівня «Магістр»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > 14 травня розпочато реєстрацію для здобуття освітнього рівня «Магістр»

14 травня розпочато реєстрацію вступників, які планують здобувати ступінь магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» та за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини» для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ).

Реєстрація вступників для участі у конкурсному відборі відбувається в ЄДЕБО. Реєстрацію вступників для участі в ЄФВВ та/або ЄВІ здійснює Приймальна комісія університету за допомогою спеціального сервісу, розробленого Українським центром оцінювання якості освіти. 

Щоб зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ вступник має звернутися до одного із закладів вищої освіти, у якому бажає взяти участь у конкурсному відборі.

Документи, що подаються для реєстрації :

– вступник пред’являє особисто оригінали:

  • документа, що посвідчує особу;
  • реєстраційного номера облікової картки платника податків вступника (за наявності).
  • військового квитка або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);  
  • документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (ОКР), на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього або довідки щодо планового строку завершення навчання в 2018 році, виданої за місцем навчання, – для осіб, які завершують навчання у рік проведення вступних випробувань.

– до заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків вступника (за наявності).
  • копія військового квитка або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • три кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • папку-швидкозшивач (картонна).

Реєстрація вступників триватиме з 14 травня по 5 червня 2018 року. Учасник уважається зареєстрованим для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ після отримання екзаменаційного листка.

Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Інформацію про пункт тестування, у якому вступник проходитиме вступні випробування, буде зазначено в запрошенні-перепустці, що з’явиться на інформаційній сторінці, не пізніше ніж за три тижні до дня проведення ЄФВВ та/або ЄВІ.

Звертаємо увагу на те, що під час реєстрації вступник має вказати назву населеного пункту, у якому він бажає проходити ЄФВВ та/або ЄВІ. Вибір міста проходження вступних випробувань не залежить від місця розташування закладу вищої освіти, у якому вступник реєструється.

Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області та Сєвєродонецьк Луганської області.

Основна сесія ЄВІ відбудеться 11 липня, ЄФВВ – 13 липня. Початок процедури – о 10:00 год. Допуск учасників до пункту тестування триватиме з 09:15 год. до 09:50 год.

Проведення вступних випробувань у визначеному Українським центром якості освіти в пункті тестування. Допуск вступників до пункту тестування розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку вступних випробувань.

Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити:

1) екзаменаційний листок;

2) документ, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого вказані в екзаменаційному листку);

3) запрошення-перепустку.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступник не допускається до пункту тестування. Вступники, які запізнилися, до пункту тестування не допускаються.

Інформація підготовлена відповідно до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 22 березня 2018 р. № 270, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 квітня 2018 р. за № 448/31900.

Перейти до вмісту