Студенти та викладачі університету взяли участь у фестивалі психоконсультування та психотерапії «Фенікс фест»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студенти та викладачі університету взяли участь у фестивалі психоконсультування та психотерапії «Фенікс фест»

25 квітня у Київському Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова проходив Всеукраїнський фестиваль психоконсультування та психотерапії «Фенікс Фест».

У фестивалі взяли участь викладачі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди (Світлана Герасіна, Тетяна Шкурська, Зоя Гуріна, Таїсія Ткачук) та студенти факультету педагогіки та психології нашого вишу.

Метою проведення фестивалю є: впровадження інноваційних здобутків психологічного консультування та психотерапії у практику; навчання ефективним психотехнологіям; формування системи надання кваліфікованої психологічної  допомоги. Викладачі та студенти мали змогу поспілкуватися у професійному колі, обмінятися досвідом, відвідати майстер-класи, ворксшопи, тренерські майстерні, демонстраційні заняття. Емоцій та вражень залишилось дуже багато. Інформація якому збагатилися гості фестивалю буде використана на практиці.

  Ольга Науменко

 

Перейти до вмісту