Студентка університету Дарина Мельник здобула перемогу на фестивалі-конкурсі «Золотий птах»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студентка університету Дарина Мельник здобула перемогу на фестивалі-конкурсі «Золотий птах»

З 19 по 22 квітня у місті Вінниця проходив міжнародний фестиваль-конкурс для дітей та молоді з особливими потребами «Золотий птах». Другий рік цей захід бере під свій патронат Перша Леді держави Марина  Порошенко, яка цьогоріч завітала на підсумковий гала-концерт.

Вітаючи усіх присутніх на фестивалі Марина Порошенко зазначила:

Сьогодні у Вінниці панує справжнє свято. Я рада вітати учасників та шанувальників міжнародного пісенного форуму-конкурсу «Золотий птах». Цей проект справді особливий. Не тому, що у ньому беруть участь діти і молодь з особливими потребами. Він особливий тим, що пропагує рівні права і можливості для всіх дітей України. А це дуже важливо для розвитку європейської держави.

Також Марина Порошенко подякувала організаторам фестивалю за те, що вони знаходять талановитих дітей, яких дуже багато в Україні.

Засновники та організатори Фестивалю-конкурсу: ГО «Центр «Культурна стратегія – ХХI», департамент культури Вінницької міської ради, торгова марка «RUTA», Культурний центр «Галерея-ХХІ», Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

У фестивалі взяла участь студентка факультету педагогіки та психології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Дарина Мельник.  Наша студентка мала за честь відкривати своїм виступом церемонію виступу учасників в чудовій сукні від дизайнера Людмили Бушинської.

За підсумками конкурсу Дарина Мельник отримала диплом  ІІ ступеня, зайнявши II місце. Щиро вітаємо Дарину Мельник з перемогою та бажаємо успіхів, натхнення та нових здобутків і перемог.

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”4475,4476,4474″]
Перейти до вмісту