Перемога студентки факультету педагогіки та психології на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Перемога студентки факультету педагогіки та психології на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія»

20 квітня 2018 р. у м. Одеса, на базі ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія». Свої наукові досягнення представляла магістрантка 1 року навчання спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології Тетяна Ремінна та виборола ІІІ місце.

Щиро вітаємо студентку Тетяну Ремінну та її керівника, доктора психологічних наук, професора Волженцеву І. В. з гідною презентацією наукових досягнень та почесним ІІІ місцем. Щиро бажаємо Вам подальших успіхів, творчих злетів та наукових досягнень!

Прес-служба університету

Перейти до вмісту