Засідання ректорату (24.04.2018 р.)

На засіданні ректорату 24 квітня 2018 року, розглядалися наступні питання:

Про акредитацію освітніх програм доповів керівник навчального відділу Анатолій Брехунець.

Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Теоретична і прикладна психологія» доповіла декан факультету педагогіки та психології Ліана Яценко.  Вона  зазначила, що із 17 по 20 квітня на базі нашого університету проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з психології (теоретична та прикладна психологія).  У другому турі олімпіади взяли участь близько 100 учасників з різних вищих навчальних закладів України. Олімпіада відбувалася  у три тури – теоретичний, прикладний, проектний. Склад журі був широко представлений докторами наук, професорами, провідними фахівцями з психології. Переможці Олімпіади були нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня та грамотами. Більш детально з інформацією про підсумки проведення Олімпіади можна ознайомитися на сайті університету.

Про підсумки виборів органів студентського самоврядування доповіла голова Студентської ради Ольга Молонова. Вона зазначила, що 19 квітня  відбулися вибори голови Студентської ради та студентських деканів. У голосуванні взяли участь студенти всіх факультетів. Вибори проходили шляхом таємного голосування. Явка студентів на вибори була дуже високою, факти порушень не зафіксовані. Згідно протоколів роботи територіально-виборчої комісії, головою Студентської ради університету обрано Івана Рябчука. Також обрано студентських деканів: Владислава Ніколайчук – факультет фізичного виховання; Ірина Безпалько – факультет педагогіки та психології; Яна Проворова – філологічний факультет; Володимир Сонько – природничо-технологічний факультет; Дарія Весельська – фінансово-гуманітарний факультет; Наталія Сіденко – історичний факультет; Юлія Швед – педагогічний факультет. За підсумками виборів старостою гуртожитку № 1 було обрано Лізу Димарецьку, а старостою гуртожитку № 2 – Юлію Лобову.

Про підсумки участі університету у Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2018» доповів керівник відділу інформаційних технологій  Василь Якуба.  З 19 по 21 квітня в Українському дому (м. Київ) проходила Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2018». За підсумками виставки ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» здобув нагороду «Лідер вищої освіти» і Гран-Прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології».

Про вихідні дні у травні доповіла фахівець загального відділу Вікторія Єзова. Було зазначено, що у зв’язку зі святкуванням Дня праці відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від  11.01. 2018 року №1-р «Про перенесення робочих днів у 2018 році», згідно з Кодексом Закону «Про працю України», коли святковий день збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого дня. Тому, понеділок 30 квітня – переноситься на суботу 5 травня 2018 року. Вважати 28, 29, 30 квітня, 1 травня 2018 року вихідними днями.

                     

Ольга Науменко

Перейти до вмісту