Незабаром в університеті розглянуть ефективні методи роботи в інклюзивній школі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Незабаром в університеті розглянуть ефективні методи роботи в інклюзивній школі

25 квітня 2018 року у стінах ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбудеться міжнародний україно-чеський практичний семінар «На шляху до інклюзії», в ході якого буде обговорено ефективні методи роботи в інклюзивній школі.

Робота буде проходити в два етапи: на першому, що пройде з 10:30 до 12:00 під назвою «Мапування», учасники розглянуть пріоритети в освіті та мапу цінностей (особисті х педагогічні х інклюзивні).

На другому, з 13:00 до 15:00 і матиме назву «Council – дорадче коло у школах» буде надано вступні нотатки щодо практики Дорадчого кола та детальніше роз’яснено про цей сучасний комунікаційний підхід.

Спікером зустрічі стане Мартіна Куровскі – асистент-спеціаліст кафедри соціальної педагогіки педагогічного факультету Університету Томаша Гарика Масарика, що займається темою міграції та мультикультурного виховання, та намагається надавати консультації щодо освіти соціально незахищених осіб.

Семінар буде здійснено за ініціативи чеської громадської організації «Асоціація з міжнародних питань» в рамках проекту «Відкрита школа» за підтримки програми TRANSITION МЗС ЧР.

Деталі у Програмі заходу!

Перейти до вмісту