Педагогічному факультету – 31

31 рік – багато це чи мало? У житті кожної людини це завжди відчутний вік, а в житті університету чи факультету – і поготів. Саме 31-річниця одного з найдосвідченіших структурних підрозділів нашого університету – педагогічного факультету, зібрала навколо себе всіх його викладачів, студентів та викладачів у середу, 18 квітня 2018 року, коли в актовій залі нашої альма-матер відбулись урочистості з цієї прекрасної нагоди.

Ні для кого не секрет, що, з року в рік, педагогічний факультет ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» гостинно відкриває свої двері перед все новими поколіннями талановитих та ініціативних студентів, що прагнуть отримати ґрунтовні та сучасні знання з педагогічних наук.  Вже за якийсь короткий час він стає другою домівкою для всіх, хто тут навчається або працює.

Протягом своєї часом нелегкої, але, водночас, надзвичайно цікавої 31-річної історії існування цей факультет, природньо, може пишатися своїми численними досягненнями у підготовці кількох поколінь нової генерації вчителів початкових класів, образотворчого мистецтва, практичних психологів, вчителів музичного мистецтва, а також справжніх управлінців.

Святкові заходи розпочались від самого ранку. У холі університету музичними перлинами всіх дивував старший викладач, музикант Роман Мотузок, а всі бажаючі могли переглянути виставки художніх виробів студентів та викладачів педагогічного факультету. Ніхто не відмовив собі в задоволенні сфотографуватися біля розкішної яскравої фотозони, яку, спеціально до свята, підготували активісти факультету. Крім цього, протягом дня в університеті відбувалися майстер-класи по виготовленню листівок з українським народним орнаментом, який проводила викладач Дарина Овчиннікова. Неповторним подарунком було і організоване, в ході святкування, мистецьке дійство, під час якого кожен бажаючий міг залишити набивку із певним зображенням на карті України.

Вже по обіді відбувся святковий концерт. У цей неповторний і радісний день з теплими побажаннями до винуватців свята звернулася декан факультету Наталія Ігнатенко, яка підкреслила, що досягнення факультету – це результат зусиль всієї команди університету. Також Наталія Вікторівна висловила щиру подяку викладачам факультету за натхненну працю й постійне самовдосконалення, а студентам побажала цілеспрямованості, енергії та нових перемог.  Після вітальних слів Наталія Вікторівна виконала почесну місію – нагородила студентів та викладачів, які приймають активну участь у житті факультету, грамотами.

Веселі емоції і позитивний заряд енергії  присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери. Серед виступаючих – студентський хор «Колегіум» (керівник хору Антоніна Карпенко), Ганна Ляч, Людмила Стрілець, Аліна Трохименко, Роман Харченко, Микита Фесенко, Юлія Нестеренко, Анастасія Петрова.

Після концерту всіх винуватців свята чекав ще один подарунок – смачний торт з чаєм.

День народження факультету – це завжди хороший настрій, радісне піднесення, приємні вітання, спогади і побажання. Від імені всієї університетської родини зичимо педагогічному факультету процвітання, а його колективу – нових здобутків протягом багатьох щасливих років існування.

 

Ольга Науменко

[vcfastgallery_mosaic images=”4318,4305,4301,4302,4303,4306,4307,4304,4309,4310,4313,4315,4314,4312,4316,4311,4308,4317″]
Перейти до вмісту