У «Відкритий університет» приїде відомий український журналіст Андрій Куликов

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У «Відкритий університет» приїде відомий український журналіст Андрій Куликов

Багато гостей у «Відкритому університеті» не буває – золоте правило, яке вже третій рік поспіль втілює в життя Наукове товариство університету, Відділ освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності та низка партнерських організацій, знайомлячи активних містян, професорсько-викладацький та студентський колективи сковородинівського університету з відомими та успішними українськими й світовими сучасниками – митцями, науковцями, суспільно-політичними діячами та медійниками, які невпинно приїздять до славетного Переяслава аби зарядити авдиторію проєкту своїм досвідом та натхненням на нові сміливі справи та починання на благо рідного університету, міста та всієї Батьківщини.

Вже 23 жовтня 2019 року о 11:00 ми повертаємося до активного наповнення університетського простору новими зустрічами з цікавими особистостями, та запрошуємо Вас на зустріч з журналістом, редактором, теле- та радіоведучим, медіа-експертом та медіа-тренером, головою правління та ведучим «Громадського радіо» Андрієм Куликовим.

Так-так! Тим самим Андрієм Куликовим який свого часу вів «Свободу слова» на ICTV й славнозвісні дебати на НСК «Олімпійський» між кандидатами в Президенти України Зеленським та Порошенком, є бажаним модератором більшості важливих загальнонаціональних та міжнародних форумів за участі як простих українців так і сильних світу цього.

Тема розмови: «Як навчитись з власних помилок: історія перетворення пропагандиста на журналіста» – унікальна історія успіху Андрія Вікторовича, неймовірно цікаві історії з його життя та відверті відповіді на непрості запитання. Все це, як завжди, у конференц-залі імені Василя Сухомлинського.

Приготуйтеся до мегацікавої зустрічі, неймовірно змістовної дискусії та великих відкриттів. Ми чекатимемо на кожного з Вас, адже переконані, що Ви гідно оцінюєте рівень цієї особистості, яка нарешті завітає на довгоочікувану гостину до нашого міста та університету.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту