Новоспечені студенти з перших днів засвідчили, що вміють запалювати – у НЦК «Зустріч» відбувся «День Першокурсника»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Новоспечені студенти з перших днів засвідчили, що вміють запалювати – у НЦК «Зустріч» відбувся «День Першокурсника»

17 вересня 2019 року, за давньою традицією, у стінах НЦК «Зустріч» студенти відсвяткували «День першокурсника». Саме цього дня студенти-першокурсники мали змогу вперше продемонструвати свої таланти, здібності й вкотре переконатися, якою веселою та дружньою є наша сковородинівська родина.

Варто відмітити, що на його початку кожен факультет й навіть Студентська Рада університету презентували свої власні запальні танці. Зокрема, дівчата з філологічного факультету, під час танцю, здивували всіх появою хлопця, який запалив і повеселив публіку своїми драйвовими рухами.

Сергій Герасименко, той самий хлопець, з радістю поділився враженнями:  «День першокурсника я буду пам’ятати ще дуже довго, тому що саме я був тим самим «гостем програми» якому випала честь репрезентувати свій факультет! Запальна музика, круті виступи, дружня атмосфера – це все про той день. Я зрозумів, що недарма обрав саме цей університет, бо коли я поділився враженнями зі своїми друзями з інших міст, вони були здивовані, адже в закладах вищої освіти, де вони навчаються, такого немає».

У свою чергу, студентка першого курсу філологічного факультету Христина Ташоян відповіла на питання чи сподобались їй початок студентського життя та «День першокурсника», і яким вона бачить свій подальший навчальний рік: «Оскільки відвертість моє все, відповім щиро – неочікувано класно! Мені дуже подобається навчальний заклад який я обрала і те, що в нас є така чудова можливість проявити себе.  День першокурсника був приголомшливий, адже я «відстоювала» ім’я філологічного факультету танцем. Захотіла танцювати, тому що вважаю дуже крутим всебічно розвивати в собі певні таланти. До того ж, мені сподобалися підходи факультетських координаторів виступу – вони самі до нас звернулися з пропозицією затанцювати, знайшли ті аргументи, завдяки яким ми захотіли. Проте, зізнаюсь, що сама б я, скоріше за все, посоромилася сказати, що хочу танцювати. Я не беруся прогнозувати, яким буде моє студентське життя  надалі, але сподіваюся, що найближчий рік пройде так, як і перші дні мого навчання – стабільно чудово».

А все ж, не танцями єдиними дивували глядачів сковородинівці. Студенти другого курсу педагогічного факультету Тетяна Демиденко та Богдан Цупко заспівали надзвичайно гарні пісні – «Ла-ла-ла» та «Детство», новоспечений студент факультету фізичного виховання Олексій Чирка запалював на сцені з піснею «А вона», а студент першого курсу соціоісторичного факультету Марк Сорін здивував публіку читанням авторської реп-композиції.

І ось червону стрічку на вході до «Молодіжки» перерізано, всі проходять до середини, де Студентська Рада продовжує безпосередню вечірку безліччю цікавих конкурсів та запальною дискотекою.

Про те, що свято таки вдалося, говорять враження тих, хто вперше переступив поріг НЦК «Зустріч» – наших першокурсників, яких переповнюють враження та захват від залученості до такої події:

Юлія Пономаренко, педагогічний факультет: «Для мене це не вперше,  адже я, можна сказати, першокурсниця вже вдруге. Проте, даний дебют запам’ятається мені назавжди, тому що настільки злагодженого зв’язку між студентами я ще не бачила. Сподобалися конкурси, які для нас приготувала Студентська Рада. Завдяки нашому студдекану Тетяні Демиденоко та її помічникам,  ми змогли достойно представити наш педагогічний факультет, а спільні зусилля всіх учасників зробити це свято справді неймовірним».

Оля Сироєшкіна, природничо-технологічний факультет: «Я знала, що хочу навчатися саме в ПХДПУ імені Григорія Сковороди ще за рік до свого вступу. Безмежно щаслива, що моя мрія здійснилася! Перші тижні були трішки важкуваті, але День першокурсника додав у них щастя й веселощів. Я танцювала разом із дівчатками з мого факультету, це було надзвичайно драйвово! Ще мені дуже сподобалась вечірка від Студентської Ради, бо я ніколи не бачила такої теплої та веселої атмосфери. Сподіваюсь, що таке свято не останнє у цьому році!»

А ось старшокурсники здивовані цьогорічними «першачками». Зокрема, студентка філологічного факультету Дар’я Печенюк висловила свою думку про «День першокурсника»: «Хочу сказати, що все як завжди було на висоті! Гарна концертна програма, сучасні запальні танці, дивовижні таланти! Але мене здивували першокурсники, вони надзвичайні молодці – творчі, активні, товариські! У свій час, ми не були такими, на жаль. Ми були більш спокійними, боялися показати себе, не любили виступати. Сподіваюсь, цей рік поклав початок «новій ері» першокурсників, які запалюють вже з перших днів! Варто сказати спасибі Студентській Раді, студдеканам та студкураторам різних факультетів! Так тримати!»

«День першокурсника» – важливе свято, яке запам’яталося усім студентам нашого університету!  Переконана, що це був лише початок незабутнього студентського життя – далі більше!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Поліна Борисова” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”20198″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”18″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”АВТОР” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Студентка ІІ курсу філологічного факультету спеціальності «Середня освіта (українська мова та література)»
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Здобувачі УГСП розпочали навчання в межах проєкту BRDGES Academy «Українські дипломати» | Started training within the framework of the BRDGES Academy project «Ukrainian Ambassador Program» for HSUP students
23.04.2024
Ректор УГСП Віталій Коцур та керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич долучились до профорієнтаційного заходу «Місячник професійної орієнтації»: про що говорили
23.04.2024
Керівниця навчально-наукового центру Сковородинознавства УГСП Наталія Юхименко провела гостьову лекцію для студентів Ужгородського національного університету: розповідала про особистісне становлення, дух незламності і свободи Савича
23.04.2024
Перейти до вмісту