«Відкритий університет» запрошує на зустріч з мандрівником, що автостопом дістався Антарктиди

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Відкритий університет» запрошує на зустріч з мандрівником, що автостопом дістався Антарктиди

«Відкритий університет» стартував! Не встигла відлунати зустріч з першим гостем, як Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та Відділ освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету готові анонсувати Вам наступну здибанку у форматі свого постійно діючого партнерського проекту.

Вже 25 вересня 2019 року о 12:00 вітатимемо в стінах конференц-зали імені Василя Сухомлинського ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» особливого гостя – учасника АТО, львівського журналіста та мандрівника, розробника освітніх, симуляційних ігор, сертифікованого тренера, фасилітатора у сфері неформальної освіти Андрія Мочурада.

Упродовж двох місяців він спостерігав за життям полярників на станції «Академік Вернадський», куди добирався автостопом, а відтак люб’язно погодився розповісти сковородинівцям про свій досвід у цій медійній експедиції, написання книги та роботу над науковим фільмом.

Саме у Переяславі буде продемонстровано унікальні кадри з цієї подорожі та поштівки, які ексклюзивно приїдуть до нашого міста прямо із Форуму видавців, що цими днями проходить у Львові, і де їх вперше буде презентовано.

І це ще не все, адже у другій частині зустрічі Андрій презентує проект «Як запровадити безпілотники і 3D принтери в школи» та «Змагання Джура 2.0», а також запросить Вас долучатися до проекту, який вже 4-5 жовтня 2019 року буде презентовано у Львові на розширеному зібранні щодо модернізації шкільних змагань «Джура», яке підтримано Міністерством молоді та спорту України.

Прогнозуємо, як завжди, цікаву та знакову зустріч із неймовірною особистістю, яка неодмінно запам’ятається Вам на довгий час та неодмінно стане відправною точкою до нових горизонтів розвитку та пізнання. Ми чекатимемо саме на Вас!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту
%d bloggers like this: