Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > УГСП оголошує локальний збір російських книжок на переробку: виручені кошти буде спрямовано на придбання мобільної станції для Сил ППО

Університет Григорія Сковороди в Переяславі ініціює локальний збір російських книжок на переробку. Таким кроком ми підсилюємо загальнонаціональну ініціативу книгарні «Сенс на Хрещатику» та ГО «Україна без сміття».

Усі охочі здати російські книжки, журнали, каталоги, брошури та іншу паперову продукцію можуть принести їх у такі місця:

Переяслав

  • Університет Григорія Сковороди в Переяславі за адресою: Сухомлинського, 30 (корпус №2, аудиторія 102а, офіс Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю).
  • Молодіжний центр «Зустріч» (вул. Богдана Хмельницького, 81)

Київ

  • Книгарня «Сенс на Хрещатику» за адресою: Хрещатик, 34 (перший поверх).
  • Станція «Україна без сміття» за адресою: вулиця Саперно-Слобідська, 25/4.

Також, де б ви не були, ви можете надіслати російські книжки з адресною доставкою до дверей книгарні «Сенс» (вулиця Хрещатик, 34, Київ, 02000).

«Хоч і з певним запізненням, починаємо локальну акцію аби підсилити важливу загальнонаціональну ініціативу. Робимо це у відповідь на запит, який отримали від сковородинівців та містян після акції по збору книг для бібліотек деокупованих територій. Разом з тим, переконані, що російськомовній літературі не місце на книжкових полицях українців, переяславців. Зголошуйтесь та позбувайтесь зайвого з предметною користю для війська», – розповідають ініціатори відгалуження акції в Переяславі.

Зібрані книжки будуть передані на переробку картонно-паперовому комбінату. Усі виручені від макулатури буде спрямовано на підтримку фонду «Гуркіт». Вони планують зібрати понад сім мільйонів гривень на мобільну станцію ППО MECHATRONICS для 101-ї бригади ППО.

Акція відбувається за ініціативи мовного омбудсмена закладу, відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, молодіжного центру «Зустріч», бібліотеки Університету Григорія Сковороди в Переяславі та за особистої підтримки ректора Віталія Коцура.

Позбавляйтесь непотрібної макулатури та звільняйте простір для нових текстів і сенсів!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту