УГСП запрошує здобувачів з інших ЗВО на навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності за спрощеним порядком: усі деталі та алгоритм дій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > УГСП запрошує здобувачів з інших ЗВО на навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності за спрощеним порядком: усі деталі та алгоритм дій

Ключовим завданням кожного університету нині є не просто виконання освітньої функції, але й соціальне служіння. Якщо Ви або хтось із ваших знайомих тимчасово втратили можливість повноцінно навчатися у своєму закладі вищої освіти внаслідок ведення активних бойових дій, Університет Григорія Сковороди в Переяславі пропонує Вам долучитися до освітнього процесу у дистанційній формі скориставшись спрощеним порядком забезпечення права на участь у програмі внутрішньої академічної мобільності.

Програма є повністю безкоштовною та передбачає отримання довідки про результати внутрішньої академічної мобільності, яка буде підставою для визнання та перезарахування здобутих результатів навчання у Вашому закладі вищої освіти.

Як це працює? Університет Григорія Сковороди в Переяславі пропонує спрощений порядок забезпечення права на участь у програмі внутрішньої академічної мобільності. Також Університет Григорія Сковороди в Переяслав пропонує Вам безкоштовний доступ до власних інформаційних ресурсів на платформах Moodle, Microsoft Teams, Google Classroom та баз даних бібліотеки, а також доступ до платформи масової онлайн освіти Coursera. За потреби здобувачами вищої освіти та іншим внутрішньо переміщеним особам може бути безкоштовно надане місце в студентських гуртожитках університету.

Що для цього потрібно? Спрощений порядок реалізації програми внутрішньої академічної мобільності для здобувачів вищої освіти не передбачає укладання договорів про співробітництво між закладами вищої освіти або їх основними структурними підрозділами, що може бути значно утрудненим в умовах воєнного стану, а реалізується Університетом Григорія Сковороди в Переяславі з власної ініціативи на основі індивідуальних запрошень та інших механізмів, зокрема ініційованих здобувачами вищої освіти.

У разі зголошення пропонуємо вам ознайомитися з покроковим алгоритмом дій спрощеного порядку реалізації програми внутрішньої академічної мобільності для здобувачів вищої освіти (наказ № 56 від 21.03.2022 р.):

  1. Онлайн реєстрація здобувача, який бажає навчатися, на сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі (https://forms.office.com/r/yG6GCMUiTC );
  2. Подання онлайн заяви про академічну мобільність на ім’я ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі (https://cutt.ly/iSWfEIY) на e-mail uhsp.edu@gmail.com;
  3. Формування наказу про зарахування здобувача до академічної групи на період реалізації програми внутрішньої академічної мобільності за результатами розгляду заяви здобувача;
  4. Реалізація індивідуального навчального плану здобувача з використанням дистанційних технологій навчання, з обов’язковим присвоєнням здобувачу логіна, пароля та реєстрації його на інформаційних ресурсах університету (Moodle, Microsoft Teams, Zoom Video Communications та ін.), надання доступу до ресурсів бібліотеки та платформи масової онлайн освіти Coursera;
  5. Видача довідки про результати внутрішньої академічної мобільності по завершенню реалізації індивідуального навчального плану (https://cutt.ly/ASWhy6M).

Просимо підтримувати кожне звернення здобувачів вищої освіти до Університету Григорія Сковороди в Переяславі та сприяти у реалізації їхнього права на академічну мобільність для продовження навчання, адже поточна безпекова ситуація у регіоні дозволяє забезпечити належну організацію освітнього процесу у дистанційній формі.

Нагадаємо, що Університет Григорія Сковороди в Переяславі сьогодні є не лише осередком освіти і науки, але й платформою комунікації, психологічної і соціальної підтримки, волонтерським центром та центром підтримки усіх, хто цього потребує. Принагідно, дякуємо усій академічній спільноти за долучення до важливих ініціатив. Усе буде Україна!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту