З понеділка, 18 жовтня, студенти мають повернутися до навчання в аудиторіях – офіційне повідомлення Університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > З понеділка, 18 жовтня, студенти мають повернутися до навчання в аудиторіях – офіційне повідомлення Університету

Ми ж обіцяли, що он-лайн буде недовгим – ми дотримали свого слова. Справді, задля повноцінної чи часткової імунізації усіх науково-педагогічних кадрів та співробітників Університету Григорія Сковороди в Переяславі знадобилося трішки більше часу аніж ми прогнозували, але суть від того незмінна – з понеділка, 18 жовтня, здобувачі Університету офіційно повертаються до очного навчання у авдиторіях. Погодьтесь – ви чекали цієї новини. І ми знаємо, що ви так само як і ми нескінченно раді, що ці затяжні прийдешні жовтневі вихідні, серед іншого, означаться для вас ще й пакуванням валіз та купівлею квитків до Переяслава. Вітаємо – час повертатися!

 «Завдяки спільним зусиллям академічної спільноти Університету станом на нині понад 80% викладачів та співробітників Університету вдалося отримати підтверджуючі документи визнані Кабінетом Міністрів України про наявність жовтого COVID-сертифіката, який підтверджує щеплення однією дозою дводозної вакцини (генерується через портал «Дія»); зеленого COVID-сертифіката, який підтверджує повний курс однодозної чи дводозної вакцини (генерується через портал «Дія»); міжнародного свідоцтва про вакцинацію (видається сімейним лікарем після отримання повного курсу щеплення від COVID-19); довідки 063 (видається сімейним лікарем після щеплення однією дозою дводозної вакцини) чи COVID-сертифіката про одужання особи від зазначеної хвороби. Відтак, нарешті можемо повноцінно повернутися до офф-лайн навчання, і закликаємо наших здобувачів з понеділка, 18 жовтня, повертатися здобувати знання в аудиторіях. Викладачі вже зачекалися зустрічі з вами, а допоміжний персонал зробить усе для того, аби ваше повернення у стіни альма-матер було комфортним та цікавим. У нас дуже багато гарних планів» прокоментував телефоном пресслужбі університету цю новину проректор з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Вячеслав Різник.

Нагадаємо, що з 00:00 23 вересня 2021 року за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Україні було впроваджено жовтий рівень епідемічної небезпеки по всій території країни. Кількома днями раніше в Україні вступили в дію нові карантинні правила. Згідно з ними, відвідування освітніх закладів здобувачами освіти було можливим за умови наявності в щонайменше 80% працівників закладу одного із затверджених документів (сертифікат, свідоцтво, довідка, COVID-сертифікат). Відтоді й донині освітній процес в Університеті будувався згідно умов адаптивного карантину, а здобувачі відвідували заняття в он-лайн режимі.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту