«Платформа можливостей» запланувала три нові зустрічі – з ким спілкуватимемося наступного тижня?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Платформа можливостей» запланувала три нові зустрічі – з ким спілкуватимемося наступного тижня?

Багато можливостей для розвитку та самовдосконалення в рамках проєкту «Платформа можливостей» не буває – подумали у Відділі PR-технологій та зв’язків з громадськістю та Науковому товаристві університету, які опікуються форматом, та запланували на прийдешній тиждень одразу три зустрічі з пулом відомих та цікавих спікерів, які можуть і вміють розповісти про те, як рухатися в правильному напрямку і які інструменти змін доступні нині молодим людям у контексті їх розвитку, навчання, працевлаштування та громадського життя. Не забудьте додати ці зустрічі до своїх планів – вони того варті!

Понеділок, 5 квітня, 12:30

«Розмова з Романом Кравцем» тим самим відомим і впізнаваним журналістом «Української правди», який, почавши свій шлях у виданні в 2015 році з посади парламентського репортера, вже навесні 2018 року став автором видання. За його плечима багато матеріалів, у яких автор розкриває  закулісне життя українських політиків, їхні конфлікти, плани та мотивації, а також низка цікавих інтерв’ю з олігархами, політиками, бізнесменами, зірками: Ігор Коломойський, Сергій Притула, Володимир Зеленський, Андрій Хливнюк, Яніна Соколова, Святослав Вакарчук – далеко не повний перелік співрозмовників Романа Кравця. І так, це саме його нинішній президент України запрошував на роботу до свого Офісу просто під час власної прес-конференції.

У ході годинного спілкування зі сковородинівцями Роман залюбки розповість про свій шлях від студента до впізнаваного журналіста «Української правди», себе в професії, розповість про особливості своєї роботи та цікаві випадки з практики, поділиться міркуваннями щодо можливостей для молоді, та розповість про те, як ставити перед собою мету і неодмінно досягати її.

Сумно не буде не лише філологам, а й усім хто читає якісні українські ЗМІ, слідкує за матеріалами Романа та любить цікаві розмови про життя і можливості. Заготуйте якнайбільше питань – гість неодмінно дасть на них вичерпні відповіді!

Посилання для приєднання: https://cutt.ly/Zci1gWw

Середа, 7 квітня, 12:00

«Розмова про акторську професію та публічні виступи» – розмова з молодою українською акторкою театру та кіно, новою зіркою українського кінематографу Катериною Григоренко. Лише два роки тому вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенко-Карого (майстерня Н.Н. Рушковского), а нині за її плечима кілька вагомих ролей у фільмах та серіалах, про які ви точно чули або які, сподіваємося, бачили на екранах – телесеріали «І будуть люди», «Полонена» (СТБ) та «Незакрита мішень» (ТРК «Україна») та інші.

У очікуванні нових ролей, які, переконані, неодмінно принесуть їй світове визнання, Катерина Григоренко активно працює над собою – за її плечима навчання в акторській студії американського педагога Джека Волцера, вивчення техніки Майзнера й Страсберга у Парижі, а також Британській академії сценічного бою і бою в кіно – курс з дворучного меча, рапіри і даге, ножа, пістолета й рукопашного бою. А ще вона співає, грає на акордеоні, баяні та фортепіано, знає англійську, польську, французьку та італійську мови. Ми навіть не уявляємо як ця тендітна зеленоока красуня встигає все це, але щиро раді, що вже цього понеділка зможемо бачити її на віртуальній гостині в нашому університеті.

У ході розмови Катя розповість вам про особливості своєї професії, зовнішні та внутрішні перевтілення, розкриє секрети стресостійкості в житті та на знімальному майданчику, поділиться секретами здібностей ораторства,  вміння тримати себе впевнено в повсякденні, на сцені і перед камерами. Розмову буде побудовано за вашими питаннями, отже неодмінно підготуйте їх аби ця розмова справді мала прикладний зміст для кожного з Вас!

Посилання для приєднання: https://cutt.ly/Hci0goi

П’ятниця, 9 квітня, 15:00

«Розмова з Назаром Токарем» засновником і керівником видання «Tokar.ua», впізнаваним ютуб-блогером, програмістом та адміністратором української Вікіпедії.

Почавшись як персональний блоґ Назара Токаря  ще у 2008 році, його сайт поступово перетворився на повноцінне класне незалежне україномовне ЗМІ. Нині YouTube канал «Tokar.ua» має майже 40 000 тисяч підписників та простими словами розповідає про безпеку, технології, винаходи і не тільки.

Серед безлічі тем, про які можна дуже довго говорити з Назаром, ми обрали тематику просування свого каналу в YouTube – гість розповість про свій шлях на цій платформі та як знайшов свою нішу, поділиться думками стосовно того, з чого почати побудову власного каналу, де шукати цікаві теми, і звісно ж відповість про ваші питання – програмування, наповнення «Вікіпедії» та безліч іншого. Маємо нагоду завершити тиждень цікавезною розмовою, і ви зовсім не пожалкуєте, приділивши на неї свій дорогоцінний час.

Посилання для приєднання: https://cutt.ly/kci056l

Фіксуйте дати – переконані, що серед наших пропозицій неодмінно знайдеться та, яка буде дуже цікавою саме для Вас – ми навмисне об’єднали ці три зустрічі у подібний блок, аби в понеділок ви дізналися про що говорити, у середу – як це робити, а в п’ятницю остаточно зрозуміли як їх просувати в маси. Врешті, сподіваємося, ви зважите відвідати усі три зустрічі, а ми будемо лише «За» – все ж для Вас!

Перейти до вмісту