«Працювати та навчатися поряд з мамою – це класно»: фотогалерея та вітання до Дня усіх матусь

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > «Працювати та навчатися поряд з мамою – це класно»: фотогалерея та вітання до Дня усіх матусь

У другу неділю травня, з року в рік, українці відзначають день найдорожчої для кожного з нас людини – матері. І зовсім не важливо скільки нам років, які ми маємо здобутки, звання чи посади – поруч з мамою ми завжди є дітьми. З-поміж викладачів, співробітників та здобувачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі не бракує тих, чия мама, свого часу, не лише змотивувала до нових висот та дала дорогу в життя, а й стала надією та опорою безпосередньо у стінах нашого закладу – вчила як викладач, або ж, з часом, стала колегою, розділивши інтереси, «години» в табелі, та, подекуди, місце на одній і тій же кафедрі. Направду, не всі представники цього т.зв. «феномену матері в альма-матер» зголосилися розповісти про свої відчуття від навчання та роботи з мамою публічно. Тим більше не всі, з тих чи інших причин, могли надати свої дитячі та сучасні світлини для загальної сковородинівської уваги. Проте цією святковою публікацією ми хотіли б привітати не лише тих, про кого піде мова нижче, а й, без перебільшень, усіх-усіх наших мам, завдяки яким ми з’явилися на світ, виросли як особистості, й, врешті,  з доброї ласки, поради чи згоди яких маємо честь бути частинкою єдиної університетської родини.

Віталій Коцур – декан факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій, син завідувачки кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології Надії Коцур:

«Велике щастя зростати в інтелектуальній професорській родині. Наступність покоління педагогів і сімейних традицій завжди не давали мені спокою, водночас нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість матері налаштовували на нові життєві перемоги. Турбота, мудрі поради, підтримка мами є запорукою успіху її дітей.

Дякую за терпіння, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи всі негаразди, виховали своїх дітей».

 Наталія та Олександр Швеці – викладачі кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання, діти викладачки кафедри Тетяни Швець:

Наталія: «Працювати разом з мамою – це бути впевненою, що на роботі завжди є людина, яка підтримає, порадить і підкаже у разі необхідності; а ще – це відсутність зайвих хвилювань про мамин день, бо ти в курсі її справ і розпорядку дня.

У цей святковий день бажаю мати достатньо здоров’я, натхнення і підтримки для подальшого особистого і професійного розвитку».

Олександр: «Сьогодні найважливіше свято в році – День матері! У твоє свято я хочу побажати тобі мільйон усмішок і завжди гарного настрою.

Кохана мамусю, для мене ти завжди будеш найкращою, найтурботливішою й найуважнішою мамою на світі! Адже ти як справжній ангел-охоронець, який оберігає від образ і розчарувань, від сліз і помилок, від бід і втрат.

Дозволь сказати слова подяки і любові до тебе. Матусю, дякую тобі за ласку і ніжність, за довгі, безсонні ночі, за переживання, за турботу. За те, що завжди віддавала себе без залишку нам, за слова напуття і благословення. Будь, рідна моя, щаслива і здорова ще багато років, нехай твої очі не знають сліз, а руки важкої праці.

Моя найдорожча, щиро бажаю, щоб твоє натхнення, любов, доброта, чарівність та всі найкращі якості завжди були з тобою, щоб оточення цінувало кожне твоє слово та дію».

Володимир Носаченко – викладач кафедри географії, екології і методики навчання, син викладачки кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Тетяни Носаченко:

«Працювати з мамою в одній установі досить відповідально. Вітаючи зі святом я бажаю їй міцного здоров’я, творчої наснаги та драйву».

Юлія Городніченко – викладачка кафедри фінансів, обліку і оподаткування, донька заступниці головної бухгалтерки університету Олени Лой:

«Навчатись в одній установі з мамою, свого часу, було для мене додатковою відповідальністю – ти не маєш права підвести! Ти не бачиш, але відчуваєш, що ти під мікроскопом. Якщо ж виникне бажання прогуляти пари, то ти десятки разів подумаєш про те, чи варто це робити.

Матусю! Прийми мої вітання в День матері. У мене не вистачає ніжних слів, щоб висловити всю свою любов до тебе. Ти найближча і найдорожча мені людина, яка завжди підтримає у складну хвилину і розділить радість. Я хочу побажати тобі міцного здоров’я, щастя та успіхів у справах!»

 

Наталія Мойсіяха – співробітниця університету, донька комендантки гуртожитку №1 Любові Мойсіяхи:

«Працювати з мамою в одному закладі комфортно, і я дуже ціную підтримку, дружню пораду і, без перебільшення, кожну хвилину спілкування.

Улюблена мама, спасибі тобі за все, що ти для мене зробила і продовжуєш робити! Щиро бажаю, щоб твоє натхнення, любов, доброта, чарівність та усі найкращі якості завжди були з тобою, щоб оточуючі цінували кожне твоє слово та дію! Твоя турбота і материнська любов завжди та всюди мене оберігають. Будь щаслива, рідна, міцного тобі здоров’я і довгих років життя. Люблю і цілую, рідненька!».

Яна Зленко – викладачка кафедри документознавства та методики навчання, донька завідувачки кафедри Алли Зленко:

«Навчатися та працювати з мамою в одному університеті класно – вона завжди підтримає, допоможе в будь-яку хвилину. Мама стає прикладом для мене, вона не просто Мама, вона подруга для мене!

У цей чудовий день хочу побажати мамусі залишатися такою ж доброю, мудрою і розуміючою. Немає в світі людини дорожчої і ближчої людини, ніж мама!».

Юлія Молоткіна – випускниця та співробітниця університету, донька завідувачки кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін Валентини Молоткіної:

«Складно сказати, що саме ти бажаєш людині, яка є для тебе прикладом і кумиром із самого дитинства. Людині, яка є твоїм ідеалом краси, жіночності, розуму, мудрості, наполегливості та сили. Людині, яка завжди вчила тебе не здаватися, стояти на своєму і не розкисати.

Тому я просто побажаю залишатися такою ж прекрасною як ти є, і знати, що я безмежно вдячна за те, що саме ти моя мама».

Руслана Тимченко – викладачка кафедри документознавства та методики навчання, донька викладачки кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Тетяни Троценко.

«Нам з братом завжди була цікава мамина професія. Із самого малечку ми ходили з мамою на роботу – це нам дуже подобалось, адже вона працює на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я нашого університету. Завджи цікаво було приходити на її заняття, на тренування і змагання. Мама навіть дозволяла нам грати у різні види спорту – для дітей це найкраща розвага!

Зараз я і мій брат (Дмитро Троценко – викладач кафедри спортивних ігор факультету фізичної культури, спорту і здоров’я  – прим.ред.) також працюємо в університеті, маємо змогу звернутися до мами за порадою і допомогою, адже у неї величезний досвід викладання.

Хочеться побажати матусі сил і натхнення і далі працювати за професією викладача та надихати своїм прикладом нас!».

 Павло Шкира – випускник та колишній співробітник університету, син директорки бібліотеки університету Ольги Шкири:

«Навчання та робота в одній структурі з мамою, супроводжувалась підвищеною увагою оточення, що мотивувало думати двічі. Мамо, дякую за твої уроки та закладений фундамент. З днем мами!»

Людмила Яременко – викладачка кафедри фінансів, обліку і оподаткування, донька головної бухгалтерки університету Ольги Яременко:

«Мама перше й найважливіше слово. Проводити більше часу не лише вдома, а й на роботі – це не лише велике задоволення, а й постійна підтримка. Інколи буває, що ми й не бачимось, проте завжди знайдеться можливість забігти до мами хоча б на хвилинку.

Вітаю всіх мам зі святом! Здоров’я міцного Вам, любові й радості! З Днем матері, моя найрідніша!»

 Аліна Сидорець – секретар приймальної комісії університету, донька викладачки кафедри географії, екології і методики навчання Рімми Бондаренко:

«Працювати з мамою – це ранкові запитання: Де шапка? Чому така коротка спідниця? і т.п.. А якщо серйозно, то це рідна людина поряд, яка завжди вислухає, підтримає та дасть пораду!

Дорога моя, нехай кожен твій новий день буде прекрасний, неповторний та сповнений посмішок! Нехай тебе оточують найдорожчі твоєму серцю люди.  Дякую за твою теплоту, турботу, ніжність!».

 Леся Тірбах – викладачка кафедри фінансів, обліку і оподаткування, донька викладачки кафедри Галини Чабан:

«Працювати з мамою означає завжди мати підтримку і опору. А ще – не забути списати всі години у табелі.  З твоїм днем, мамо! Спасибі, що ти в мене є!».

Владислав Ляшко – аспірант університету, син викладачки кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін факультету історичної і соціально-психологічної освіти Людмили Хмельницької:

«За моїми плечима не один рік навчання у рідному для мене університеті, і за цей час я збагнув одну істину – материнська любов буває різною. Вступивши на поріг alma-mater, я побачив перед собою вже не маму, яка мене виховує із дитинства, а висококваліфікованого фахівця, що викликає велику повагу у студентів. Із перших днів навчання я всіляко намагався замовчувати факт свого «рідства» з нею, переймаючись за можливе упереджене ставлення від одногрупників. Але, за словами більшості знайомих, ми – як дві краплі води: відрізняємось зовні, проте дуже схожі за характерами та манерами спілкування. Ми завжди є опорою одне одного у будь-якій складній ситуації, часто підштовхуємо один одного до новий звершень. Я вдячний долі за таку маму!

У день найбільш зворушливого свята, хочу побажати всім мамам, щоб кожен день дарував їм обійми та веселі посмішки. Люба матусю, я вітаю тебе з цим святом – Днем матері!»

Дорогі, любі, наймиліші та найдорожчі наші матусі!

Знаємо, що немає нічого сильнішого, ніж ваша материнська любов. Світ не знайде нічого важливішого, ніж ваше материнське серце. У кожного з нас немає нічого безціннішого, аніж ваше материнське тепло.

У найголовніший для всього людства день календарного року бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, радості і достатку. Ми у вічному боргу перед вами за ту любов, турботу і тепло, які постійно зігріває наші серця, навіть коли ми не поруч з Вами фізично. Зичимо вам більше спокою на серці, тепла, безтурботних днів та повсякчасно чудового настрою

Нехай завжди Бог береже світле почуття, що зв’язує душі матері і дитини. Радійте життю, квітніть і радуйте нас. Ми дуже Вас любимо!

P.S.: Не забудьте привітати своїх матусь – нині чи не найкраща можливість нагадати мамам, як сильно ми їх любимо та цінуємо. Нехай сьогоднішній день стане чудовим приводом для того, аби приїхати до мами, чи бодай зателефонувати їй і висловити вдячність за її самовідданість, любов і підтримку.

А ще ми дуже-дуже хочемо, аби ця рубрика надихнула Вас на певний челенж – хутчіш викладайте у соцмережах свої світлини з найріднішими, прикрасивши її гарними словами і побажаннями та активною поміткою наших сторінок у соціальних мережах а також тегом #ДеньМоєїМами2021 – усі світлини вподобаємо, а кращі неодмінно поширимо на наших ресурсах. Ваші мами варті того, аби усі дізналися про те, що вони найкращі!

Перейти до вмісту